Jeffrey Reule

Jeffrey (Delft, 1992) studeerde Bouwkunde aan de Hogeschool in Den Haag en Architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Jeffrey studeerde af op een stedenbouwkundig ontwerp voor de binnenstad van Rotterdam. Het stedelijke interieur met alle overgangen van ruimten is een terugkerend thema in zijn werk. Het liefst werkt hij op het grensvlak van stedebouw, architectuur en interieur. Of het nu een interieur is van een gemeentehuis, een woning van een echtpaar of een stedenbouwkundig plan voor een nieuwe woonwijk, Jeffrey brengt zijn plezier, kunde en enthousiasme in het ontwerp over op de mensen waar hij meewerkt.

Jeffrey werkte bij Mecanoo, Jeanne Dekkers Architectuur en helgasnelarchitecten, waar het plezier voor bouwen is gegroeid. Hij bouwde ervaring op met de nieuwbouw en de bestaande bouw van scholen, woningbouw, kantoren en overheidsinstellingen.

Met HvdHA wil Jeffrey werken aan solide tijdloze woningbouw en utiliteitsbouw, die betaalbaar is en op een duurzame manier is gebouwd. Solide gebouwen die vanzelfsprekend op hun plek staan en eigen gemaakt worden door hun bewoners en gebruikers en zo de traditie van de architectuur bestendigen. Jeffrey werkt nu aan een project met 155 woningen met parkeervoorzieningen in Utrecht Terwijde.

 

Photo: Jan Bijl, Rotterdam